© 2018 Actief Den Bosch

  • Actief Den Bosch Facebook
  • Actief Den Bosch Instagram

REFERENTIES

Via deze weg wilden we jullie nog even héél erg bedanken voor het geweldige weekend dat jullie voor ons geregeld hebben voor het jaarlijkse uitje van onze vriendengroep.
De speurtocht door de binnenstad van den Bosch was al geweldig, maar de pokerclinic en het toernooi dat we daarna gespeeld hebben waren SUPER, er wordt nu nog steeds over nagepraat. Dit was het beste weekendje weg tot nu toe!!!

Nogmaals heel erg bedankt!!

Groetjes Karin

Een schot in de roos. Zonder enige voorkennis slaagt men er in om je in korte tijd bekend te maken met de regels van het pokeren. We kijken met buitengewoon veel plezier terug op onze clinic. Een organisatie die niet alleen uitblinkt in kennis en kunde, maar bovenal in staat blijkt de juiste toon te spreken en verder gaat waar anderen vaak stoppen. Een echte aanrader waarmee ik zeker nog een aantal van onze sporters zal infecteren.


Orlando

OBS Sports

De clinics zijn voor zowel beginners als gevorderden goed begrijpbaar en je krijgt veel ruimte om vragen te stellen en je leert bepaalde spelsituaties beter te begrijpen. De clinics worden verzorgd door ervaren pokeraars die je speltactieken goed kunnen bevorderen. Verder is de sfeer erg gezellig!! Ik kan het dan ook aan iedereen die meer wilt weten over pokeren of zijn spel wilt verbeteren aanraden!!!

Laurens Simonse Groep

Pieter de Leuw

Geweldige middag gehad tijdens onze familiedag in Den Bosch. Alles top geregeld inclusief lekkere Bossche bol als beloning. 

Dank jullie wel! 

Colette Elting

We hebben een geweldige dag gehad. De picknick was echt fantastisch! De wandeling er naartoe met het pondje was verrassend en de verzorging door jullie super. Kortom, we hebben genoten.

Sabine Driessen

Heerlijk gegeten en super leuke avond gehad met onze vriendengroep. Alles was top geregeld. Vooral over de PubQuiz en bierproeverij zal nog lang worden nagepraat.

Super bedankt!

Arno Janssen